Благодарим на НОВА ВАРНА МЕДИЯ за отразяването на награждаването на госпожа СТОЯНА НАЦЕВА с престижното отличие на ДАМА НА ГОДИНАТА 2022 БУДИТЕЛ НА годината 2022

Стояна Нацева, Академия „Щастлив живот“:

 

Основателката на Академия „Щастлив живот“ Стояна Нацева спечели още една престижна награда – на 25 март тя бе обявена за „Будител на годината“ на конкурса „Мисис Дама на годината“ 2022. Това е втори приз за Стояна в рамките на една седмица – преди това тя получи най-много номинации от публиката и бе отличена с голямата годишна награда за женско предприемачество „Златно токче“. Този двоен успех отбелязва нейните впечатляващи постижения като лидер в сферата на личностното развитие у нас; Академия „Щастлив живот“ има над 280 000 последователи във Фейсбук, Стояна е търсен консултант и автор на бестселърите Живот без страхове“,  „Силата на рода“, „Правилата на царицата“, „Живей в изобилие“, „Енергия: Презареждане“ „Бъди центърът на своята вселена“.

– Стояна, как си обяснявате, че спечелихте втората си награда, точно в категорията за будител?

– Това е особено радостен факт за мен, защото означава, че хората са разбрали смисъла, който влагам в моята работа. Аз приемам като мисия да пробуждам у хората увереността, че всеки от тях притежава достатъчно сили и енергия да промени живота си към по-добро. И колкото по-бързо го осъзнае човек, толкова по-лесно ще стъпи на пътеката, която ще го отведе към благоденствието.

– Но наистина ли е възможно благоденствието в днешните трудни времена?

– Да, сега се налага да се адаптираме към поредица от кризи, но няма никакъв смисъл да се оплакваме, да буксуваме в самосъжаление, да стоварваме отговорността за живота си върху съдбата, държавата или обществото. Няма да се уморя да повтарям, че зрелият човек се отличава най-вече по това, че осъзнава отговорността за собствения си живот. И че истинската промяна започва отвътре, а не е плод на външни фактори. Всеки има това, което сам си разрешава, защото за да вземе нещо от външната среда, първо трябва да вдигне ресурсното си състояние и да оцени достатъчно добре себе си като достоен човек, който може да получи това, което иска и заслужава.

– Все повече хора Ви се доверяват – можете ли да обобщите какво стои в основата на най-често срещаните лични проблеми?

– При мен идват за съвет хора на всякаква възраст, с различни професии и препятствия за преодоляване. Но обикновено в основата на проблемите им са ниската самооценка, обърканите приоритети, недостатъчно обмислената ценностна система. Така че аз трябва първо да им помогна да разберат това, а после и да ги науча как да си изработят своя система, чрез която да се справят лесно с битието и да материализират своите желания. Защото е лесно да пуснеш новия електрически уред, след като си прочел инструкциите към него, но към живота упътване няма.

Нашите предложения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено !!