Анкета за радикална прошка

Анкета за радикална прошкаОСВОБОДЕТЕ ПРОСТРАНСТВО ЗА ЧУДОТО НА АНКЕТАТА ЗА РАДИКАЛНА ПРОШКА, променила живота на хиляди хора. Сложно е да обясни как и защо дава такива удивителни резултати – единственото, което може да се каже е, че тя помага на човек да осъществи енергийнo превключване. Всъщност, дори и самото попълване на  анкетата е енергиен опит. Това наподобява на начина на действие на хомеопатичните препарати, но тук тайната съставка е вашето желание да простите – дори и да не сте настроени особено за това. Анкетата е просто начин да заявите това желание. В резултат се освобождава блокираната енергия и ситуацията се разрешава от само себе си.
Прочитайки предишните страници, вие разбирате, че всеки път, когато някой ви разстройва или предизвиква негативните ви емоции, той всъщност просто ви дава възможност да се излекувате. И ако преди сте били склони да потънете в своята драма, сега е достатъчно да вземете листа с анкетата и да започнете процеса на прошката.
 АНКЕТА ЗА РАДИКАЛНА ПРОШКА
Използвайки тази анкета, можете да  променяте ситуации или отношения с обкръжаващите ви хора. Можете да продължавате да се обиждате и да губите енергия за негативни чувства или да освободите пространство за хармонията и любовта.
Използвайте анкетата за освобождаване на негативни чувства и емоции.
Дата………….                   Анкета №…………….
Човекът (Х) причина за вашето огорчение…………………………………………………………..
Разказване на историята
1.Ситуацията, предизвикала моето недоволство. Как я възприемам сега:
………………………………………………………………………………………………..
    ………….
2–а. Претенция към Х: Аз ти се сърдя за това, че:
……………………………………………………………………………………………………………
…………
2-б. Твоето поведение предизвиква в мен следните чувства ( тук определете/опишете/ своите истински емоции):
………………………………………………………………………………………………………………
…………
Почувстване на емоциите
3. Аз с любов признавам и приемам своите чувства и повече не ги осъждам
Готов съм       Склонен съм    Съмнявам се    Не съм готов
4. Аз съм господар на своите чувства. Никой не може да ме накара да чувствам каквото и да е. Моите чувства са отражение на това  как виждам ситуацията
Готов съм       Склонен съм    Съмнявам се    Не съм готов
5. Въпреки, че не зная как и защо става това, сега аз приемам, че душата ми е създала дадената ситуация, за да науча урок и да се развивам
Готов съм       Склонен съм    Съмнявам се    Не съм готов
6. Аз виждам в живота си някои знаци – а именно –  повтарящи се ситуации и други „съвпадения”, показващи, че са ми били дадени възможности да се излекувам, които не съм забелязал тогава.
Например:
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
7. Аз съм готов да призная, че моята мисия, „договора на душата ми”, включва този опит и за това си има определени причини, които не е задължително да зная.
Готов съм       Склонен съм    Съмнявам се    Не съм готов
8. Недоволството от дадената ситуация ми послужи за сигнал, че се лишавам от любов себе си и към Х – което се изразява в осъждане, неоправдани очаквания, желание  Х да се промени и в мнението ми, че Х е несъвършен.
(Избройте всичките си очаквания и действия, свидетелстващи за това, че сте искали Х да се промени)
Разрушаване на историята
9. Аз разбирам, че се разстройвам само когато някой е в резонанс /на същата честота/ с тези аспекти на моята същност, които отричам, потискам и проектирам върху другите хора
Готов съм       Склонен съм    Съмнявам се    Не съм готов
10. Х………………………..е отражение на това, което трябва да обикна и приема.
Готов съм       Склонен съм    Съмнявам се    Не съм готов
11. Х…………………..отразява лъжливото ми приемане на действителността.
Прощавайки му, аз се лекувам и си създавам нова реалност.
Готов съм       Склонен съм    Съмнявам се    Не съм готов
12. Сега разбирам, че никои действия на Х или други хора не са нито хубави, нито лоши. Отказвам се да давам оценки.
Готов съм       Склонен съм    Съмнявам се    Не съм готов
13. Освобождавам се от необходимостта да съдя и да бъда прав. Искам да видя съвършенството в ситуацията, такава каквато е.
Готов съм       Склонен съм    Съмнявам се    Не съм готов
14. Въпреки че, все още, не разбирам как и защо става така, аз осъзнавам, че двамата сме получили това, което всеки е избрал на подсъзнателно ниво. Ние заедно сме танцували лечебния танц.
Готов съм       Склонен съм    Съмнявам се    Не съм готов
15. Аз ти благодаря Х……………………….., за това, че си се съгласил да изиграеш своята роля в моето лечение. Аз се гордея със себе си, че съм изиграл роля в твоето лечение.
Готов съм       Склонен съм    Съмнявам се    Не съм готов
16. Аз освобождавам съзнанието си от всички тези чувства (изброени в 2-б):
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
17. Аз ти благодаря Х……………………………………,за готовността да станеш огледало на моите лъжливи представи и за това, че ми даде възможност да направя радикална прошка и да се приема такъв какъвто съм.
Готов съм       Склонен съм    Съмнявам се    Не съм готов
Пренаписване на историята
18. Сега разбирам, че всичко, което съм преживял (историята на жертва), е било точно отражение на нездравото ми възприемане на ситуацията. Сега разбирам, че мога да изменя тази „реалност”, просто желаейки да видя съвършенството на ситуацията. Например:
(Опитайте се да пренапишете ситуацията от гледна точка на радикалната прошка. Може да стане с общи думи, утвърждение че всичко е съвършено или с конкретен анализ, ако действително виждате как се е изразило съвършенството в ситуацията. Забележка: обикновено няма да  видите това)
19. Аз напълно си прощавам,…………………………………………,и се приемам като любяща, великодушна и творческа личност. Освобождавам се от всяка необходимост да се вкопчвам за негативни емоции и идеи, носещи ми ограничения и недоволство от себе си. Отказвам се да насочвам енергията си в миналото и разрушавам всички прегради, отделящи ме от любовта и изобилието, които  притежавам. Аз съм създател на своите мисли, чувства и живот, възвръщам си правото на безусловна любов и подкрепа на себе си – такъв какъвто съм, в цялото ми великолепие.
20. Сега се отдавам във властта на Висшите сили, които наричам Бог, Вселенски разум,……………………. Уверен съм в това, че тази ситуация ще се развива и занапред съвършено, в съгласие с  Божественото ръководство и духовните закони.  Признавам своето единство с Източника и чувствам връзката си с него. Връщам се към истинската си природа, която е любов и сега отново се отнасям към Х с любов. Затварям очите си за да почувствам как през мен тече любов. Преизпълва ме радост вървяща ръка за ръка с любовта.
Интегриране /обединяване/ на енергийното превключване
21. Бележка до теб, Х…………………………….. : „Днес , след като попълних тази анкета аз ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
От цялата си душа ти прощавам Х, защото сега виждам, че не си направил нищо лошо и всичко случило се е подчинено на Божествения порядък. Аз ти благодаря, приемам те и те обичам без никакви предварителни условия – такъв какъвто си. (Забележка: Това не означава, че оправдавам поведението ти или че няма да предприема действия в своя защита. Все пак живеем в човешкия свят.)
22. Бележка до себе си
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Аз признавам, че съм духовна същност, преживяваща човешки опит. Аз се обичам и одобрявам.
Откъс от книгата на Colin Tipping –   «РАДИКАЛНА ПРОШКА»

Видео курсове и обучения

4 thoughts on “Анкета за радикална прошка

 1. User Avatar
  Skavka Sivenova says:

  Защо незная как да отговоря на въпросите? Не мога да се сетя кого да упреквам за моите чувства освен себе си.

  • User Avatar
   Теодора Кирова says:

   Благодаря ви, Стояна за тази анкета за радикална прошка.
   Тя действа върху изчистването на душата ми, която исках да освободя от много време.
   Прошката лекува…….
   Благодаря ви!

  • Ivanka says:

   Затруднявам се при отговора,кого да упрекна освен себе си. Аз не обичам конфликтите. От малка съм на страната на страдащите.Възмажно е затова Бог да ме крепи на крак въпреки 75те ми години и ми дава сили все още да работя и се чувствам добре ,че се справям сама с помощта на Бог ,когото нося от малка в сърцето си.Благодаря ти Боже ,какво повече да искам,освен да ти Благодаря,че ме пазиш и помагаш винаги и ми прощавай когато греша.Няма безгрешни хора .Иначе щяхме да сме ангели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!