АНГЕЛСКА НУМЕРОЛОГИЯ

АНГЕЛСКА НУМЕРОЛОГИЯАНГЕЛСКА НУМЕРОЛОГИЯ
 Дорийн Върчу
КОМБИНАЦИИ ОТ ЧИСЛА, КОИТО ВИЖДАМЕ ПОСТОЯННО.
Ангелите често ви изпращат съобщения, съдържащи комбинации от две или повече цифри. Ето основните стойности на триизмерни двуцифрени комбинации. Ако съобщенията ви съдържат три или повече цифри, комбинирайте отговорите от различни комбинации от номера. Например, ако постоянно забележите комбинация 312, използвайте комбинацията от номера 3 и 1, плюс комбинации 1 и 2.
Или, ако смятате, че сте подканени, поставете номерата заедно. Продължете да сгъвате, докато не получите една цифра. След това разгледайте смисъла на това, по-специално номерата в предишния списък на цифрови последователности, които съдържат едни и същи номера (например 111, 222, 333 и т.н.).
Комбинации, съдържащи 1
Комбинации 1 и 2, като например 121 или 112 – Нашите мисли са като семената, които започват да покълват. Вероятно вече ще видите някои доказателства за изпълнението на вашите желания. Това означава, че нещата ще се движат в желаната посока. Продължавайте да вярвате!
Комбинации 1 и 3, като например 133 или 113 – Възнесените Майстори работят с вас върху процесите на вашите мисли. По различни начини те действат като ментори, като ви преподават древната мъдрост, свързана с проявлението. Те ви изпращат енергия, за да ви предпазят от разочарования и насърчение да останете съсредоточени върху истинските цели на вашата душа. Освен това възнесените майстори могат да ви предложат съвети, напътствия, съвети относно значението на живота ви. Винаги обаче те учат, че всяко творение започва на ниво мисъл и идея. Помолете ги да ви помогнат с мъдрост, за да изберете какво искате.
Комбинации 1 и 4, като например 114 или 144 – Ангелите настояват, че гледате сега вашите мисли. Те съветват да направите желание, тъй като сте в момент, в който в момента се реализират вашите мисли.
  (ЗАБЕЛЕЖКА: Комбинация 411 означава “Попитай ангелите за някаква информация, от която се нуждаеш в момента”.
Комбинации 1 и 5, като 115 или 551 – Вашите мисли създават промени в живота ви. Продължете да контролирате мислите си в избраната от Вас посока. Ако наближаващите промени не са желателни, можете да ги спрете или промените, като промените мислите си.
Комбинации 1 и 6, като например 116 или 661 – Поддържайте мислите си във възвишено състояние и избягвайте притесненията, свързани с материалния свят. (ЗАБЕЛЕЖКА: комбинацията от 611 означава “Поискайте помощ за коригиране на нещо подобно в материалния свят, което в момента ви дразни или ви притеснява”.
Комбинации 1 и 7, като 117 или 771 – Това е потвърждение, че правите всичко перфектно. Ти си на прав път, продължавай! Това означава, че сте избрали правилно мислите си и че трябва да се съсредоточите повече върху задачите си. Добавете правилните емоции към мислите си, например чувство за благодарност за подаръците, които сте получили в живота си. Благодарността ще ускори процеса на вашата проява.
Комбинации 1 и 8, като например 118 или 881 – наближавате края на важна фаза от живота си. Ако сте уморени от някои събития в живота си, радвайте се, че скоро ще има изцеление или замяна на нещо по-добро. Останете и освободете онези части от живота, които не работят, защото вашите мисли за по-добър живот идват към реализация.
Комбинации 1 и 9, като например 119 или 991 – Отворени са нови врати за вас, в резултат на вашите мисли. Имате възможност да погледнете мислите си и да се изправите пред собствените си творения. Нека старият отпуск, защото е заменен от нов в съответствие с вашите желания.
Комбинации 1 и 0, като например 100 или 110 – силно Божествено напътствие от Бог и ангелите ви канят да промените мислите си. Може би се молите да станете по-щастливи и по-здрави. Ако е така, тогава това е отговорът на вашите молитви. Бог знае, че решението, което търсите, се ражда от вашите мисли. Помолете Бог да насочи посоката на вашите мисли и да ви подкрепи по време на Вашия преходен период.
Комбинации, съдържащи 2
Комбинации 2 и 3, като например 223 или 323 – Възнесените мастери работят с вас като съавтори на вашия нов проект. Те ви казват, че споделят вълнението ви и знаят, че всичко се случва по най-добрия начин   за вас. Тези майстори могат да видят, че бъдещето ви вече е гарантирано да бъде изпълнено с щастието, което търсите. Насладете се на тази нова фаза от живота си!
Комбинации 2 и 4, като например 224 или 244 – Както духовните писания казват, в курса на чудесата, “Ангелите се грижат за вашата новородена цел”. Това е знак, че получавате помощ отгоре в осъществяването на желаните преходи. Това е времето, когато особено трябва да знаете, че не сте сами. Комбинацията от номера 2 и 4 е сигнал от ангелите ви, който ви казва, че те работят много плътно с вас от момента.
Комбинации 2 и 5, като например 255 или 225 – Вашите молитви и вашите намерения са чисти, силни и безусловни, така че очаквайте промяната да дойде дори по-бързо, отколкото сте очаквали. Не пропускайте момента, в който се реализират вашите желания. Те могат да дойдат неочаквано, така че не губете надежда. Говорете често с Бог и поискайте утеха.
Комбинации 2 и 6, като например 266 или 262 – Очаквате нова покупка или покупка.
Комбинации 2 и 7, като например 277 или 272 – Наскоро сте попитали за нова работа, за допускане до училище или за заем? Тези числа означават добри новини. Те ви молят да се задържите и да не оставяте вярата си да се колебае.
Комбинации 2 и 8, като 288 или 282 – една врата започва да се отваря и друга врата започва да се затваря. Слушайте интуицията си много внимателно сега, защото тя ще ви каже стъпките, които ще ви осигурят постоянно изобилие по време на тези преходи.
Комбинации 2 и 9, като например 299 или 292 – Ако наскоро сте имали загуба (работа, обичан човек и т.н.), очаквайте, че тя ще бъде възстановена в близко бъдеще. Всичко работи добре за вас, въпреки факта, че може би има толкова много сцени, останали зад гърба ви, когато мислите, че Бог ви е оставил. Не се притеснявай! Почувствайте енергията на живота, която се движи напред в момента. Не сте били наказани от последните загуби. Напротив, вселената ви подготвя за нова.
Комбинации 2 и 0, като например 200 или 202 – Бог иска да разберете, че той не е забравил и ви е оставил. Той те обича много, много! Всъщност Бог подготвя прекрасна нова фаза от живота ви. Говорете често с Бог и ще почувствате това чудо. Бог също ви напомня за важността на “Божественото време”. Понякога някои фактори трябва да съвпадат, така че желаният резултат да бъде постигнат от вас. Докато се придържате към вярата си, нищо не възпрепятства изпълнението на вашето желание.
Комбинации, съдържащи 3
Комбинации 3 и 4, като например 334 или 344 – имате възможност да получите много помощ в момента! Подобно на възнесените господари, ангелите са с вас, за да ви помогнат, да ви напътстват и да ви обичат. Протегнете се към тях, точно както те са привлечени към вас.
Комбинации 3 и 5, като 353 или 335 – Възнесените господари искат да ви подготвят за голяма промяна в живота, която е неизбежна. Те искат да знаете, че те държат ръката ви по време на тази промяна и че всичко ще бъде наред. Приемете промяната и потърсете благословението в нея.
Комбинации 3 и 6, като например 363 или 336 – Ангелите ви помагат в това, от което  се нуждаете, за да изпълните Божествената цел на вашия живот. Независимо дали става дума за пари за обучение, условия за вашето преподаване или лечение, Майсторите работят, за да ви го дадат и  искат да знаете, че заслужавате тази помощ, за да можете да я дадете на другите.
Комбинации 3 и 7, като например 377 или 373 – Възнесените майстори са щастливи. Те не само виждат истинската ви вътрешна божественост, но също така одобряват пътя, който сте избрали. Те искат да знаете, че сте достойни за щастие, нека поток поток от свещено блаженство, който идва с вашето божествено наследство и избрания път.
Комбинации 3 и 8, като например 338 или 383 – “Продължавай”, господарите ви казват. Увеличете енергията и фокуса на вашите мисли и чувства. Възстановете своя мироглед с познание за вашето единство с Бога, целия живот
Комбинации 3 и 9, като например 393 или 339 – Това е сериозно послание, за да освободите ситуации от живота си, които не са неразделна част или са изпълнили целите си. Не се задържайте изкуствено за тези ситуации от страх. Знайте, че във всеки един момент се грижите. Необходимо е да поддържате положителна гледна точка относно себе си и вашето бъдеще. Тази гледна точка наистина създава това, което изпитвате, затова помолете господарите да ви помогнат да изберете вашите мисли от най-висшата перспектива на любовта.
Комбинации от 3 и 0, като 300 или 330 – Бог и възнесените господари се опитват да привлекат вниманието ви, повече към въпроса, свързан с изпълнението на вашата Божествена задача. Не сте ли игнорирали наскоро някакви инструкции? Ако е така, може да имате проблеми сега. Тази комбинация от числа е небесен метод, който ви предупреждава, че трябва да изпълнявате вашата роля в процеса на съвместно създаване. Това означава, че е необходимо да слушате и да следвате Божественото си напътствие в изпълнението на определени действия.
Комбинации, съдържащи 4
Комбинации 4 и 5, например, 455 или 445 – Вашите ангели участват в една от вашите значими промени в живота сега.
Комбинации 4 и 6, например, 446 или 466 – Ангелите ви предупреждават, че сте съсредоточени прекалено много върху материалния свят. Те ви канят да им предадете загрижеността си, за да могат  да се намесят. Балансирайте фокуса си между небето и земята и знайте, че вашите ресурси са наистина неограничени, особено когато работите ръка за ръка с Божествеността.
Комбинации 4 и 7, например 477 или 447 – Ангелите ви поздравяват и казват: “Дръжте великолепната работа! Вие сте в потока. Дръжте мислите си фокусирани, защото те имат голям положителен ефект. “
Комбинации 4 и 8, например, 488 или 448 – Това е посланието на вашите ангели, че някой етап от живота ви свършва. Те искат да знаете кога всичко спира, те са с вас и ще ви помогнат да се насочите към нови ситуации, които са по-подходящи за вашите нужди, желания и цели.
Комбинации 4 и 9, например, 494 или 449 – Ангелите ви казват, че е време да се освободим от ситуацията, която свърши. Те напомнят, че когато една врата се затваря, други се отварят. Ангелите определено ви помагат да отваряте нови врати и да се излекувате от всякаква болка, която придружава този преход, който сега изпитвате. Моля, помолете ангелите си да ви помогнат да спечелите вяра във факта, че тези окончания и тези начала са отговори на вашите молитви.
Комбинации от 4 и 0, например, 440 или 400 – Бог и ангелите искат да знаете, че сте много, много възлюбени. Те ви канят да почувствате тази любов, защото ще отговори на много от вашите въпроси и ще разреши всички проблеми.
Комбинации, съдържащи 5
Комбинации 5 и 6, например, 556 или 566 – Вашият материален живот се променя, например, закупуване на нов дом, нова кола или друго придобиване.
Комбинации 5 и 7, например, 577 или 575 – Това е признание, че вие сте на прага на неизбежна промяна, която ще ви обогати или физически или емоционално, или интелектуално – или комбинация от трите. Останете на този курс и скоро ще видите доказателства за това, как промяната ще се отрази на живота и околната среда.
Комбинации 5 и 8, например, 588 или 558 – Тази комбинация от цифри символизира, че сте в 11-ия час, точно преди лицето на промяната. Не се страхувайте от него, защото ще бъдете подкрепяни и обичани по време на тази промяна, която сега е неизбежна.
Комбинации 5 и 9, например 599 или 595 – За да настъпи новата промяна, е необходимо да се освободи миналото. Тази комбинация от числа Ви моли да пуснете миналото. Животът е мобилен и промяната е неизбежна. Знаете какво е новото на прага ви, което чака да го пуснете. Можете да направите това, като освободите старото с любов.
Комбинации от 5 и 0, например 500 или 550 – важно съобщение, което ви казва, че вашият живот се променя в Божествен и отличен ред. Те са дар от Бога и в съответствие с Божията воля в името на вашето висше Аз.
Комбинации, съдържащи 6
Комбинации 6 и 7, като например 667 или 677 – Признайте, че вашите мисли и работа в материалния свят са високо ценени. Успешно балансирахте мислите и дейностите си, грижите се за ума, тялото и духа. Поддържайте великата работа!
Комбинации 6 и 8, като например 668 или 688 – ще се разделите с нещо от материалния свят, например продажбата на имот. Ако нямате намерение да се отървете от нещо или да продадете нещо от материалния свят, можете да промените мислите си и да промените хода на събитията. Въпреки това, ако възнамерявате да продадете нещо или да се отървете от нещо от живота си, вземете този знак като сигнал, че вашата мечта се сбъдва.
Комбинации 6 и 9, като например 669 или 699 – Освободете материалните си неща, особено ако имате мания за някакъв вид придобиване на материали. Тази комбинация от номера ви моли да пуснете. Също така това е послание, че нещо в живота ви ще бъде заместено от нещо по-добро. Бъдете отворени за нови придобивания, които ще надхвърлят очакванията ви, защото сте готови за подновяване. Вие заслужавате най-доброто!
Комбинации от 6 и 0, като например 600 или 660 – Това е послание от твоя Създател за материалния ти живот. Божественото напътствие от Бог ви кара да се съсредоточите по-малко върху земните желания. Това не означава, че Бог ви моли да живеете в опростен живот, а напротив, вашият Създател ви моли да опитате по-духовен подход, за да решите вашите нужди. Знайте, че Бог е във вас и той е вашият източник на всичко, от което се нуждаете. Просто се придържайте към вяра и благодарност и бъдете отворени за признаци или нови възможности, които ще ви донесат материални облаги. “Погледнете преди всичко за Божието царство и всичко останало ще ви бъде дадено”, тук е същността на посланието на тази комбинация от числа.
Комбинации, съдържащи 7
Комбинации 7 и 8, например 778 или 788 – Имахте ли чувството, че част от вашия живот, например работа или взаимоотношения, приключва? Това е потвърждение, че усещанията ви са правилни. Завършването може да означава значителна положителна промяна в дадена ситуация или може да означава, че част от живота ви е в процес на завършване. Независимо от всичко, тази комбинация от фигури предвещава новината за предстоящата положителна промяна, която включва края на напрегнатата ситуация. Дръжте се, защото животът ви ще стане по-лесен.
Комбинации 7 и 9, например, 779 или 799 – Поздравления! Борите старите неща от живота си, които вече не ви прилягат. Живеете по-автентичен живот, който е да се обедините с по-високото си самоуважение. Тази комбинация от числа приветства вашето решение да живеете искрено.
Комбинации от 7 и 0, например, 700 или 770 – “Добро” директно от Бог, които ви дават похвала за душевната, духовната и физическата работа, която вършите. Вие помагате на себе си и на много други хора по свой начин и Бог ви моли да продължите вашата отлична работа.
Комбинации, съдържащи 8
Комбинации 8 и 9, като например 889 или 899 – Някои важни фази от живота ви са приключили, носейки със себе си и други събития, които също завършват с ефекта на доминото. Подобно на влак, пристигащ на последната спирка, една кола спира, а следващите автомобили се забавят преди спиране преди спиране. Тази комбинация от номера е послание, чрез което преминавате през верига от събития, когато много части от живота ви забавят и спрат. Не се притеснявайте, обаче, защото тези промени са необходими, за да започнете нови комбинации и обстоятелства за вас.
Комбинации от 8 и 0, като например 800 или 808 – Това е послание от вашия Божествен Създател, което показва, че предстоящите окончания са част от вашия Божествен план. Те са отговорите на вашите молитви и се случват според Божията воля по отношение на вас. Помолете Бог да облекчи всички страхове или опасения, които може да имате във връзка с тези предстоящи промени.
Комбинации, съдържащи 9
Комбинации 9 и 0, като например 900 или 909 – Това е послание от твоя Създател, което показва, че част от живота ти, който току-що приключи, е ръководен от Бог. Нищо наистина не беше загубено. Няма смърт и няма инциденти. Последната ви промяна в живота, в която важна част от живота ви е била прекъсната или променена, всъщност е отговорът на вашите молитви. Бог ви дава да разберете, че той не отнема нищо от вас и не ви “причинява” трудности. Напротив, вашите житейски планове или молитви са причинили тази промяна в живота ви, чрез дадена Божия власт. Искате да простите на всички, свързани с това, за да можете да бъдете светли и свободни, когато влезете в красива нова фаза на живота.

One thought on “АНГЕЛСКА НУМЕРОЛОГИЯ

  1. User Avatar
    Мария Симеонова says:

    Благодаря Благодаря Благодаря. Безценно ❤️ Оказва се,че моите мисли са много по-мощни, отколкото предполагах и от сега нататък ще внимавам още повече! Благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!