Академия Щастлив Живот БРАНД НА ГОДИНАТА

На 17 Май в резиденция “Динева” Стояна Нацева получи приза  БРАНД НА ГОДИНАТА за създадената от нея Академия „Щастлив живот”.
Академия „Щастлив живот“ е най-голямата и успешна коучинг компания в България,  провеждаща обучаващи курсове, консултации и менторство по личностно и бизнес развитие.


Компанията само за 5 години от създаването си се утвърди като безспорен лидер в сфера обучения и образование в България.
Собственик и основател на компанията е госпожа Стояна Нацева – ментор системно развитие на личността и бизнеса , автор на 13 книги бестселъри и на над 50 образователни курса,
в която са се обучили над 100.000 студента от 68 държави по създадената от нея ,патентована и международно призната коучинг система DIRECT CHANGE SOLUTION.
Над 3000 студента започнаха техен коучингов бизнес след обучения по метода.
Стояна е създател на благотворителния проект за антикризистно мислене Стъпки към успеха, който помогна на 40.000 младежи и възрастни да променят живота си.
АКАДЕМИЯ ЩАСТЛИВ ЖИВОТ се гордее с хиляди възхитителни видео и писмени обратни връзки от доволни клиенти, пълни със свидетелства за
високата резултативност на обученията, с милионите гледания на безплатните си обучения и множеството местни и международни награди от различни институции и форуми.

Академия ‘Щастлив Живот ‘ предлага висококачествено и достъпно обучение с добавена стойност и е надлежно акредитирана според най-високите международни стандарти от HISTES и Международната асоциация на професионалните терапевти и треньори.
От месец март тази година Академия Щастлив Живот предлага, съвместно с европейски университет MBA програма за допълнителна професионална квалификация Ментор личностно и бизнес развитие с международна диплома , призната в 190 държави. Тази програма се радва на изключителен интерес, защото предоставя 746 часа теория и практически упражнения, които изграждат силни професионални навици, знания и умения в коучинг, менторство и бизнес израстване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!