9 стъпки за привличане на пари

9 стъпки за привличане на пари

изобилен живот

 

Стъпка 1. Разбиране на критериите за бедност

Повече хора, които се опитват да забогатеят изобщо не подозират, че имат мислене на бедняк. Първото нещо, което такъв тип човек трябва да промени в себе си е словесните си навици. Нашият мозък не възприема думата „не“. По този начин когато ние казваме „Не искам да съм беден/а“, подсъзнанието ни разбира „Искам да съм беден/а“ и намира всички възможни утвърждения от външния свят. Същото е когато казваме „Не искам да съм болен/а.“, подсъзнанието чува „Искам да съм болен/а“. Това е най-важната крачка, която е необходимо да направите. Практикувайте правилно изговаряне на мечти, цели, утвърждения. Правилно е да казвате „Аз съм богат/а!“, „Аз съм здрав/а!“

 

Стъпка 2. Осъзнаване и премахване на вътрешните ни блокажи по отношение на парите.

Има доста хора, които се провалят в изкарването и привличането на големи пари, и това е така защото те имат вътрешни блокажи, за които може би не подозират. От ранното ни детство на нас винаги ни е втълпявано, че ако човек е много богат, той непременно е измамник или крадец, защото толкова много пари не се изкарват по честен път. Поради тази причина, в главата ни се създава програма на подсъзнателно ниво, която програма блокира  привличането на пари, за да не станем и ние крадци и измамници. За това е много важно да изчистим тези програми. Можете да си запишете на един лист отворен въпрос: „Какво за мен са парите?“ и да отговорите всичко, което ви идва на ум, защото по този начин ще разберете какво всъщност е мнението ви за тях и върху какво трябва да работите, за да премахнете всички тези родови установки за парите.

 

Стъпка 3.  Усвояване на психологията на богатството.

Вие трябва да се научите да мислите така, сякаш вече сте много богат човек. Богатите хора ценят както многото пари, така и малки суми. За тях няма проблем да търгуват и да се пазарят за някакъв артикул в магазина, защото те знаят много добре цената на парите и винаги искат да купят качествена стока за по-малко пари, а бедните хора се срамуват да търсят стоки с отстъпки и те почти винаги гледат да купуват скъпи неща, за да не изглеждат бедни. Богатите хора постоянно благодарят на Бог, на Вселената за парите, които имат, защото благодарността е най-висшата енергия, която е способна да привлича пари /и не само/. Друго важно правило е да не се съсредоточавате само и единствено върху това, което нямате и върху негативизма, а върху неща, които имате, върху положителни събития и емоции. Богатите хора го правят. Техният фокус на внимание е насочен изцяло върху положителните неща.

 

Стъпка 4.  Не се стискайте

Богатите хора много ясно осъзнават, че е необходимо парите да се харчат с удоволствие. Бедните хора много трудно се разделят с парите си. Ако купят нещо скъпо, те дълго време съжаляват, че са похарчили толкова много пари за него и винаги го използват само са специални случаи, докато богатите се наслаждават на него всеки ден. Време е да изкарате от гардероба дрехите, които пазите за някакви поводи и да се насладите на тях, защото те са закупени с удоволствие и мерак, а и са платени с пари, които са изкарани честно. Ако нямате такива дрехи или вещи, просто отидете и си купете.

 

Стъпка 5. Пестете правилно.

Невъзможността за пестене на пари е по-скоро характеристика на бедните хора. Независимо дали взимате 2000 лева или 800 лева месечна заплата, вие винаги можете да пестите, дори и малко, стига да знаете как.  Не е необходимо да се лишавате, да живеете в мизерия, или да взимате големи кредити, за да живеете в нормална финансова среда. Анализирайте какви са излишните ви разходи, помислете от къде можете да привличате допълнителни доходи.

 

Стъпка 6. Научете и прилагайте законите за привличането на парите.

Чували ли сте някога, че паричният поток се движи по определени закони? Богатите хора са ги чували, прилагат ги и ги използват винаги! И благодарение на тях техните доходи се увеличават редовно. Интересно ли ви е какви са тези закони? Ако отговорът Ви е „ДА“, запишете се за курсовете ни, посветени на парите и изобилието.

 

Стъпка 7. Научете се да увеличавате постепенно вашите доходи.

Рязкото увеличаване на парите няма да доведе до дълготрайно забогатяване, а напротив. Колкото по-бързо увеличите доходите си, толкова по нетрайни ще са те.  Промяната трябва да е бавна и сигурна и това трябва да се случи съобразно енергийните потоци на парите в поетапното преминаване по финансовите нива.

 

Стъпка 8. Правилно формиране на финансови намерения

Всички хора знаят, е да имаш желание да забогатееш не е достатъчно само по себе си, за да станеш богат. Но не много хора обаче знаят, че е необходимо да създадат първо намерение за богатство. Това са две много различни неща. Едното е желание, а другото-намерение. Желанието е да мислиш, да се надяваш, да бленуваш, а намерението вече е първата стъпка към ясната цел и към плана за действие.

 

Стъпка 9. Правилно изпълняване на практиките по привличане на пари.

И накрая другото най-важно нещо е правилното практикуване на практиките за привличане на пари и изобилие в живота ви. И тук не става дума за четирилистни детелинки, дафинови листа, късметчета от баници, а ясни стъпки, по които да вървите стремглаво към вашата цел.

нашите актуални продукти

3 thoughts on “9 стъпки за привличане на пари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!