7 принципа как да съхраним нашата сила в трудни времена

1. В най-трудните времена търсете връзката с божественото. Когато човек се чувства сам е много трудно да повярва, че има подкрепа. В случай, че засилите вашата вяра и започнете да вярвате, че вашата душа е избрала да премине през конкретни неща, за да станете по-силен и да натрупате конкретна опитност. С други думи казано, доверете се на процеса и допуснете, че има Висша сила, която ви помага. Знам, че не всеки вярва, но всеки иска да му се случи някакво чудо. Фокусирайте се върху вашата душа – какво иска вашата душа, на къде ви води вашата душа. Вярвайте във вашата висша сила.

2. Пораснете. Започнете да носите отговорност и излезте от ролята на жертва. Предишната епоха стимулираше свръх потреблението. А сега е време Аз да прецени, че е по-силен от обстоятелствата и когато намеря сила, засилвайки Божественото в себе си, аз ще намеря и начин. Заемайки позиция на голям човек аз нося отговорност да задоволявам своите потребности и никой друг не ми е виновен. Другите не са длъжни да правят нещо за мен.

 

7 принципа как да съхраним нашата сила в трудни времена Академия Щастлив Живот

3. Не се съпротивлявайте на промяната. Вие не можете да контролирате промяната. Не отдавайте безценната си жизнена енергия в опити да живеете в миналото. Промяната е неизбежна. Затова се научете да се адаптирате към промените, не да се съпротивявате. Кризата не е нещо лошо. Напротив тя е промяна и в нея със сигурност винаги има положителни аспекти.

4. Виждайте щастливото си бъдеще от сърце.  Колкото и трудна да е ситуация  в момента, вие трябва да имате своята светлина – ясна визия за точката, към която се стремите. Когато визуализирате вашето щастливо бъдеще вие взимате енергия от него. Независимо през какво минавате, дръжте в себе си тази ясна визия, която ще дава пламък, любов и светлина и ще ви движи напред.

5. Изпитанието всъщност е шанс. Не приемайте трудните време като проблем, а не като решения. Вие ли сте по-силни от обстоятелствата или обстоятелствата са по-силни от мен. Какви уникални качества аз виждам в себе си и как ще ми помогнат да са справя със ситуацията?

6. Хигиена в трудни времена е изключително важна. Хигиената на емоциите, хигиената на чувствата, хигиената на думите. Не забравяйте, че това което казвате и чувствате към другите, то се връща към вас. Поемете отговорност за вашите думи, чувства и емоции, защото това определя живота ви.

7. Работете върху себе си. Погрижете се за себе си и променете целия свят.

Не забравяйте, че вие сте творец и всичко около вас е строителен материал. Знайте, че дори и никой да не вярва във вас, там стои Стояна и тя вярва във вас.

Вземете новата книга Изборът Любов от тук
https://happylifeacademy.eu/produkt/kniga-izborat-lyubov/
и  съхранeте вашата сила в трудни времена.

Нашите предложения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!