7 практики за приктики за началото на новата година

Края на годината е време да се подготвите за приятни промени в живота ви. Време е да се насладите на живота максимално! Време е да премахнете всичко скучно и сиво от нея, което отдавна ви пречи и не ви позволява да диша. Направете генерално почистване на мислите и чувствата ви.

Подгответе си за новата година с тези 7 практики:

1. Започнете, като разчистите дома си. Tези предмети, към които изпитвате негативни усещания по-добре се отървете от тях. И веднага ще почувствате как става по-лесно да дишате.

2. Направете списък със задачи, които отлагате през цялото време. И се запитайте: защо тези неща още не са направени? Бъдете честни със себе си и определете дати, когато планирате да завършите нещата. Завършвайте поне едно нещо от списъка си всеки ден.

3. Отървете се от безпокойството. В крайна сметка негативните нагласи ви разрушават отвътре, изпомпват силата и енергията ви. Книгите Живот без страхове и Енергия-Презареждане ще са ви полезни помощници.

7 практики за началото

4. Спазвайте обещанията, които сте дали на хората. След това веднага ще почувствате невероятен прилив на положителна енергия. Ако по някаква причина не сте готови или не искате да направите това, което сте обещали, признайте го, премахнете този блокаж.
Просто кажете: “Не съм готов/а да направя това точно сега.”

5. Спрете да общувате с хора, които са ви неприятни. Оставите токсичните хора в миналото.

6. Направете списък с вашите лични утвърждения. Започвайте сутрините си с тях и не забравяйте да повтаряте утвържденията през целия ден.

7. Извършете ритуал за освобождаване от всичко лошо. Нещо, което дълго време не ви позволява да намерите вътрешна хармония. Начертайте проблема си на хартия или го запишете, като изразите всичките си емоции с думи. След това се отървете от него – изгорете хартията с проблема. Нека цялата натрупана негативност изчезне от живота ви по същия начин и всички промени в живота ще ви бъдат от полза!

От вас зависи да решите каква ще бъде 2023 година. Искате ли тази пролет да бъде вашето време за трансформация?
Включете се в предстоящите обучения на Академия Щастлив Живот
https://happylifeacademy.eu/course-category/predstoyasthi-obucheniya/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!