5 правила за предпазване от негативна енергия

5 ВАЖНИ ПРАВИЛА ЗА ДА СЕ ПРЕДПАЗИТЕ ОТ НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ

 

Емпатията е способността да се разпознават и усещат емоциите на други хора, а съчувствието е състрадание към други хора. Често да бъдеш “емпат” означава, че поглъщаш голяма част от болката и страданието на хората около теб и това може да повлияе отрицателно на всеки един човек. Ако сте били в стая с човек, с отрицателна енергия, знаете колко токсична може да бъде енергията. Да се научите да не поглъщате негативната енергия на другите е голямо духовно умение.

 

Ето 5 начина да се предпазите от лошото влияние на други хора:

 

1.Не забравяйте, че не можете да угодите на всички. Ако някой се оплаква от вас, не се опитвайте да се харесате на този човек. Това само ще извади от вас енергия и ще ви накара да зависите енергийно от мнението му. Не всички ще ви обичат. Хората живеят на земята с друга цел. Обичайте себе си преди всичко — и ще създадете силово поле, което ще ви предпази от влиянието на мненията на други хора. Също така не забравяйте, че не можете да промените всичко. Не го правете вашата мисия. Понякога най — доброто, което можете да направите, е просто да не поглъщате енергията, която хората ви проектират.

 

2.Внимателно поканете други хора в живота си. Вашето тяло, ум и непосредствена среда е вашият храм. Кого ще поканите в храма? Това отворена покана ли е? Трябва ли хората да избършат краката си, преди да влязат, или е добре, ако те влачат мръсотията в душата ви? Ако един ден дадете на човек парче хляб, той ще поиска хляб и на следващия ден. Ако позволите на някого да остане за уикенда, той ще се опита да остане и за една седмица (или две!). Хубаво е да сме щедри, но има тънка линия, която трябва да се спазва, за да не бъдем стъпкани. Научете се да казвате “не” и да се чувствате спокойни от този факт.

 

3.Спрете да обръщате внимание на злобните хора. Паразитът се нуждае от гостоприемник, за да оцелее. Когато обръщате внимание на някой друг, вие му давате енергия. Енергийните вампири ще откраднат мислите ви, намалявайки енергийния ви запас. Някои хора ще хвърлят негативната си енергия върху вас и след това ще отидат при следващата жертва.Може би друг човек ви излива своите разстройства на работното място, в отношенията или дори успешни постижения, а всички тези емоции могат да ви изтощят. Обичайте себе си, спрете действията на хората, или им кажете, че не сте готови да слушате това точно сега. Така ще спрете да поглъщате токсичната им енергия.

 

4.Дишайте сред природата. Излезте сред природата, медитирайте, почивайте и дишайте. Почистете водата вътре в себе си и се упражнявайте. Движете се като пеперуда: леко, но бързо. Дишането увеличава кръвообращението в тялото и помага да се предотврати абсорбирането на енергия от хората около вас. Разходете се със самочувствие, вдигнете главата си нагоре и не позволявайте на никого да разваля настроението ви. Гъсеницата яде всичко около себе си и става мазна и неподвижна. За това бъдете леки и летете.

 

5.Поемете 100% отговорност за вашите мисли и емоции. Начинът, по който се чувствате, е 100% ваша отговорност. Вселената изпраща хора в живота ни, за да ни изпитат. Възприемането на себе си от нас е по-силно от възприемането на другите.Вие не сте жертва и никой няма власт над вас. Помислете как вашите мисли или очаквания се проявяват в ситуация, която ви притеснява. Какво става, ако всичко зависи от вашето ниво на търпение, раздразнителност, или състрадание? След като поемете отговорност за реакциите си, ще се свържете със себе си на по-дълбоко ниво. Създайте си ситуации, които повишават нивото на енергия. Чувствате ли се добре с този човек? Този човек добре ли е до вас?

 

Вие сте достойни за брилянтен опит и е време да го осъзнаете!

Науката за защита на себе си от енергиите на другите започва с любов към себе си. Не забравяйте, че всеки от вас е достоен за щастлив живот!

 

нашите актуални продукти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!