4 стъпки за сбъдване на лични желания през 2023

4 стъпки

В тази полезна статия от Академия Щастлив Живот ще откриете безценна информация за сбъдване на личните ви желания.

Искате ли?

Тогава подгответе желанието си за 2023 година. Както вече знаете, вашето желание-изявление трябва да е в сегашно време, без да съдържа в себе си частиците “не” и „без“.

Например:

„Слава Богу, през новата година, аз съм щастлива собственичка на голям, петстаен, красив апартамент в квартал Дружба 1 в София.“

„Слава Богу,  през новата година аз се омъжвам за красив и успешен мъж.“

“Слава Богу, през следващата година аз вече взимам тройно по-голяма заплата.“

Нека го направим стъпка по стъпка.

1 Стъпка-Изберете си цел

Ако сте в началото на пътя, по-добре изберете прости и лесно осъществими цели, които лесно можете да си представите и визуализирате. Ако изберете трудно постижима цел, то тогава шансовете да ви омръзне и да се откажете да работите по нея са много високи.

2 Стъпка– Персонализирайте

Изберете си време и място, където никой няма да ви разсейва. Отпуснете се. Представете си, че  мускулите на цялото ви тяло се отпускат. Започваме от пръстите на краката и завършваме чак до главата, всички мускули се отпускат последователно. Дишайте бавно и дълбоко. Бройте от 1 до 6, вдишвайте дълбоко и издишвайте.

3 Стъпка– Включете въображението си

Представете си ясно вашата цел.. Ако това е предмет, разгледайте го от всички страни, докоснете го, обърнете внимание на детайлите, цвета, текстурата, почувствай температурата му, аромата. Например, искате определена чанта. Каква е тя? Голяма или малка? Кожа или велур? Има ли рисунки, надписи? Ако това е апартамент,  представете си всяка стая в него. Ако това е сватба, представи си как и двамата седите на празничната трапеза, с какво сте облечени, на какъв парфюм ухаете, каква е прическата. Това е лично твоята визуализация, така че всичко ще бъде така, както го искаш. Можеш да си представиш диалози, действия, реакции. Ти не си страничен наблюдател, а активен участник.

Продължителността на визуализацията няма особено значение. Основният критерий е удоволствието ти. Може да визуализирате толкова, колкото ви харесва. Това може да са 5 минути, може и да са 5 часа.

4 Стъпка-Фиксирайте резултата

Поддържайки желаната цел във въображението си, умствено или на глас изразете намерение. Например: „Заплатата, която искам, вече съществува във времето и пространството и ме чака.“

Много е важно намерението да включва две точки:

 1. Възможност за появата на по-добър вариант, тъй като не можем със 100% вероятност да определим най-добрия вариант за изпълнение на желанието.
 2. Визуализацията трябва да бъде само положителна и да носи изключително положителен заряд Нейното изпълнение трябва само да ви радва и да не навреди на никого.

Видео курс “Програмиране на успешна нова година”

Нашите предложения

12 thoughts on “4 стъпки за сбъдване на лични желания през 2023

  • Димитринка Великова says:

   Човек се учи докато е жив.
   Ти, Стояна, стана моето гуру.
   Благодаря.

  • User Avatar
   Iuliana Ivanova says:

   Сърдечни благодарности!
   Нека се сбъднат мечтите ни!
   На вас от ,, Академия щастлив живот”, желая здраве, още успехи и реализирани мечти !?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!