3 съвета за привличане на любов

Любов
Как да привлечем любовта? Как да напиша намерение за връзка?
Академия Щастлив живот ви дава няколко съвета как да отворите енергията на любовта, да позволите това чувство да дойде в живота ви и да срещнете любим човек. Ако вече сте в една връзка, тези съвети ще ви помогнат да направите отношрнията си по-щастливи и хармонични.
1. Поставете намерението върху връзката.
Напишете намерението в настоящето време, в 5-6 изречения. Не използвайте думи-преувеличения като “много”,”луд”. Не споменавайте имената на конкретни хора, дори ако имате някой предвид. И не предписвайте твърде много подробности: “Моят любим човек има сини очи и височина 1,92”, за да не се надценява значението и да не ограничаваме Вселената с рамки. Също така напишете какви качества са изпълнени с връзката ви, как прекарвате времето си заедно, къде живеете. Например: “Живея с любимия си съпруг в селска къща на брега на езерото. Заедно пътуваме по света и се развиваме самостоятелно. Нашите отношения са изпълнени с нежност и разбирателство. Прекарваме свободното си време заедно, спортуваме и посещаваме културни събития.
2. Помислете какво сте готови да споделите с партньора си.
Често хората мислят само за това, което искат да получат от другия човек (любов, подкрепа, грижи, подаръци, време), но забравят, че са готови да споделят. Отговорете искрено на този въпрос: какво сте готови да дадете в една връзка? Помнете принципа на придворната дама: “откажете се от намерението да получите, заменете го с намерението да дадете и ще получите това, което сте отказали.
3. Излъчвайте любов, хармония, радост.
Любовта идва при вас само когато сте изпълнени с любов, когато излъчвате светлина и я споделяте с хората около вас. Любовта е като бумеранг! Когато излъчвате любов-целият свят ви отговаря.

нашите актуални продукти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!