3 начина за сваляне на важността

3 начина за бързо намаляване на важността

стрес

 

Сигурна съм, че много от вас са запознати с понятието “значение”  в Трансерфинга. Надценената важност създава много проблеми в живота ни. Тя не ни позволява да реализираме намерения,тя  ни пречи да действаме ефективно, тя ни кара да живеем в рамки и познати модели, тя ни кара да изпитваме постоянен стрес.

“Как да намалим важността, коато придаваме на хора, предмети, чувства и т.н?”

Днес искам да споделя с вас няколко начина, които ще ви помогнат бързо и лесно да намалите важността.

☀️ 1.Един от най-ефективните начини за намаляване на важността е действието. В края на краищата значението е излишният потенциал, а излишният потенциал се разсейва в действие. Чрез действието разбираме реалните стъпки към целта. Ако все още не знаете какви стъпки трябва да направите, просто се заемете с някаква двигателна активност. Това може да бъде бягане, танци, гимнастика, плуване, фитнес, разходки и др. Изберете тази дейност, която ще ви позволи да излезете от зоната си на комфорт.

☀️ 2.Вторият ефективен начин е “инверсия на реалността”. Смисълът на тази техника е да утрои ситуацията и съзнателно да я доведе до абсурд. Напишете забавна история, приказка, стихотворение за вашето значение. Опишете ситуацията възможно най-цветно, като използвате множество епитети. Проявете творчество, използвайте чувството си за хумор. След това прочетете написаното на глас (можете да го направите сам или да се обадите на приятели или близки). Прочетете изразително и възможно най-сериозно, сякаш четете изключително произведение. Всичко това ще ви позволи да погледнете ситуацията отвън, да се смеете на страховете си , да намалите значението на ситуацията и да премахнете излишния потенциал.

☀️  Ето още един бърз начин да намалите значението. Ако сте много загрижени за предстоящото събитие (срещи, събития), на което ще отидете, разсейте се за кратко като затворите очите си. Представете си, че сте в пашкул от златна светлина. Това е сърцето на Вселената, а светлината, която ви заобикаля, е проява на нейната грижа и защита. Почувствайте тази грижа, почувствайте топлината, с която сте обвити. Направете няколко дълбоки вдишвания и издишвания, отворете очите си. След това отидете на среща с вътрешното знание, че нищо лошо не може да ви се случи.

нашите актуални продукти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!