15 съвета от Вселената

Тези верстови стълбове и указателни табели ни насочват към висшата цел.
Целта на живота на всеки от нас е да стигне до любовта, да стане любов. От въплъщение до въплъщение, падайки и препъвайки се, потъвайки на дъното и оттласквайки се нагоре, отиваме там, откъдето сме дошли, но сме забравили пътя. Тези съвети са като верстови стълбове. Истини, които ни насочват по пътя към източника.

15 съвета от Вселената

1. Човек погрешно търси източника на неприятности и нещастия в другите, но единствено той, сам ръководи и създава своя живот и своята реалност. Самият човек поставя граници и ограничения в главата си, като по този начин влошава качеството на живота си.
2. Човекът не е създаден за страдание. Страданието е стимул за постигане на състояния на щастие, любов и хармония. Опитайте се да не се спирате на неуспехи и тъмни ивици, с тях се сблъскват абсолютно всички, не забравяйте, че има хора, които имат много по-лош живот от вас.
3. Вселената ви приема такива, каквито сте, защото сте красиво творение. Ще ви бъде дадено според вашите дела и вашите действия и ако сега не ви се даде нещо, тогава все още не е дошло времето.
4. Всички ние носим определена цел в себе си. Именно за нейната реализация Вселената ви е изпратила на определено място в определено време. Вие сте надарени с уникални таланти и способности, така че вашата задача е да ги използвате максимално, като същевременно помагате на другите да се разкрият.
5. Опитайте се да се обградите с любов от всички страни. Когато сте пълни с любов, всичките ви материални и други аспекти на живота ще процъфтяват. Гневът и омразата само влошават поредицата от неуспехи и влошават качеството ви на живот.
6. Нито едно житейско събитие не се случва просто така. Всички наши действия, мисли и думи не са случайни, защото абсолютно всяко малко нещо ще има огромно влияние върху бъдещето.
7. Оттук следва следващата точка. Всичко, за което мислите, е материално. Вие задавате темпото и качеството на реалността около вас с положителни или отрицателни мисли.
8. Ключът към истинския успех е спокойствието. Каквото и да се случва в живота ви, стремете се към мир. Енергията на Вселената тече във вас вярвайте, вярвайте, благодарете! Според вашата вяра ще ви бъде дадено.
9. Развийте качеството на”внимателност” в себе си. Вселената е в състояние да даде отговори на всички въпроси, които ви притесняват, задайте въпрос, внимателно наблюдавайте какво се случва наоколо, отворете сърцето и подсъзнанието си.
10. Вселената е в състояние да помогне на всяка душа, защото всички ние сме части от тази безгранична и безкрайна енергия. Просто трябва да намерите тази енергия в себе си и да я проявите в света.
11. Вие изглеждате в очите на другите точно така, както виждате себе си.

2 thoughts on “15 съвета от Вселената

  1. User Avatar
    Мая Камберова says:

    Семейната ми история далеч не е приятна и ми създава дискомфорт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!