12 признака, според които се движите на ново ниво на съзнанието

пробуждане
Забелязали ли сте някога промените, които понякога се случват с душата и тялото ви?
Ако искате да достигнете ниво на високо съзнание, ще трябва да търпите промени както на духовно, така и на физическо ниво.
Ако забележите един или повече признака зад себе си, тогава е възможно вашата личност да премине към най-високото ниво на съзнание. От вас се изисква само да приемете всичко необичайно, което ще се случи с вас.
1. Вашата енергия се е променила
Първата значима промяна е пълното безразличие към злобата и агресивността, които ви потискаха толкова дълго. Разбирате, че конфликтите са загуба на време. Има пълна концентрация върху вътрешната работа.
2. Вие сте отговорни за вашия късмет и провал и го осъзнавате
Започнахте да осъзнавате, че всички неуспехи, които се случват, могат да бъдат свързани само с вас, че само Вие сте виновни за тях. Вече няма да отхвърляте неуспешното си минало, а ще се учите от него, за да предотвратите грешки в бъдеще. Вашият бъдещ живот е само във вашите ръце.
3. Емоциите ви са под контрол
Започнали сте да вземате съзнателни решения, които ви водят към успех. Разбирате, че никой друг освен вас не може да ви направи щастливи. Можете да спрете и да мислите сами със себе си и няма да изглежда, че това време се губи.
4. Вие се обичате
Вие се грижите за вашите нужди, поставяте вашите интереси на преден план и едва тогава мислите за другите. Те започнаха да разбират, че любовта и грижата на първо място идва на този, който обича себе си. Вие се гордеете със себе си, не изисквате нещо повече и приемате себе си такъв, какъвто сте.
5. Във вас има море от доброта и любов
Престанахте да обвинявате себе си, по-лесно ви е да прощавате на други хора. Отделяте много време за усъвършенстване и често се чудите какво може да се направи за хората около вас. Мнозина започнаха да привличат вашата доброта, отзивчивост, обичат да прекарват времето си с вас.
6. Забелязвате желание да промените себе си и живота си
Имате огромна мотивация да промените живота и себе си. Вътрешно постоянно казвам, че е време да открия нещо ново и да се усъвършенствам. Възможно е да промените отношението към работата, дома и имуществото си.
7. Има все по-малко токсични хора в живота ви
Не обичате да толерирате хора, които постоянно ви пречат да живеете. Не искате да прекарвате време с тях. Прекратявате приятелството си с такива хора, те просто не ви интересуват. Забелязвате токсични хора и не позволявате повече да се месят в живота ви.
8. Имате трудности със съня
През нощта вашето съзнание започва активно да работи и да измисля интересни идеи, които помагат да се подобри по-бързо и по-ефективно.
9. Отървали сте се от негативните си навици
Липсва ви гравитацията към вредната храна и към други вредни зависимости. Разбрахте, че лошите навици само пречат, когато постигнете целта си.
10. Нямате желание да се състезаваш с никого.
Вече не сте измъчвани от желанието да докажете на другите, че сте по-добри. Спряхте да се сравнявате с някого. Помагането на другите е вашата основна цел
11. Вие сте благодарни за всичко
Започнахте да оценявате всичко, което имате. Посвещавате част от живота си, за да благодарите на света за това, което имате.
12. Вие сте станали по-продуктивни
Започнахте да се концентрирате максимално върху мислите и целите си. Разсейването в живота никога не ви притеснява. Нивото на стрес е намаляло, постоянно се чувствате уверени в себе си и вашите дела. Имате поставена цел, към която се стремите.

нашите актуални продукти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!