12 практики в Деня на лятното слънцестоене

21 юни е лятното слънцестоене. Това е едновременно време на завършване и ново начало. Ако има нещо, с което сте готови да се разделите и да го пуснете, слънцестоенето е моментът да го направите!

Половината календарна година е зад нас.

Погледнете назад, припомнете си намеренията, които си поставихте в навечерието на Нова година, какво от това се сбъдна и какво друго изисква вашето внимание и енергия.

12 практики в Деня на лятното слънцестоене.

1. Започнете деня с благодарност.

Това е древен ритуал, който са практикували нашите предци. Станете на разсъмване, отворете широко прозорците, така че слънчевата енергия да изпълни къщата ви.

Благодарете на Слънцето, че грее и дава топлина. Пожелаите благополучие в дома ви и здраве за себе си и близките ви.

2. Вода, сутрешно кафе, чай или каквото можете поставете под лъчите на Слънцето за една минута, така че да абсорбира положителна енергия.

3. Излизането от къщата се препоръчва в дрехи от “слънчевата” гама: от жълто до златисто и оранжево.

4. Само положителни емоции!

Тъй като лятното слънцестоене засяга близкото бъдеще, избягвайте ниската енергия. Няма нужда да се ядосвате, да се обезсърчавате, да проявявате агресия – такива емоции не са по вкуса на светлото и весело слънце.

5. Ритуал за семейно щастие.

Направете палачинки за закуска. Те винаги са предпоставка за добро настроение! Когато смесвате тестото, пожелайте щастие на всички членове на вашето семейство.

6. Ритуал за изпълнение на желанията.

Формулирайте и запишете желанието си на лист хартия. Съберете диви цветя. Ако това не е възможно, купете букет, например маргаритки. Изплетете венец от тях. По време на ритуала помислете за желанието си, представете го подробно. След това поставете венеца на главата си и ходете с него известно време.

7. Заредете се със слънчева енергия

Можете да направите тази практика, докато сте у дома или на улицата, с безоблачно небе и дори ако Слънцето е покрито с облаци. Няма значение. В крайна сметка енергията на Слънцето преминава дори през облаците.

Застанете с лице към Слънцето. Изпънете ръцете си пред себе си с длани нагоре. Затворете очи. Почувствайте топлината на дланите си. Представете си как слънчевите лъчи влизат в дланите ви и се издигат по ръцете, раменете, преминават вътре в тялото ви и постепенно го изпълват със златист блясък. Поемете дълбоко въздух и докато издишате, помогнете на слънчевата светлина да се разпространи по цялото ви тяло. В един момент ще почувствате леко изтръпване в дланите и приятна топлина в тялото. Мислено благодарете на Слънцето, че ви дава енергия и жизненост.

8. Ритуал за привличане на късмет и положителни промени. Извършва се в нощта на 21 срещу 22 юни.

Този ритуал отнема много малко време, около 5-10 минути. Вечер, преди лягане, разходете се из къщата и обърнете всички неща, на които попадате: чинии, обувки, столове и т. н. нека буквално всичко е с главата надолу! След това кажете: “Къщата с главата надолу, Промяна всеки ден!”На сутринта върнете всички неща на мястото си.

След ритуала ще почувствате лекота в тялото, мислите преминават към положителни и се настройвате за положителни промени в живота.

9. Практика за привличане на пари “Златен дъжд”

Тази практика ще ви помогне да събудите енергията на парите и да ги привлечете в живота си с лекота. Затворете очи и си представете златни монети, разпръснати из целия ви апартамент. Те са навсякъде: във всички стаи, в кухнята, в банята… Монетите блестят, блестят, от тях излъчва златна мъгла. Когато мислите за енергията на парите, изпълващи дома ви, бъдете само позитивни, самодоволни и радостни. Създавайки различни образи за себе си, включете въображението си, опитайте се да направите впечатлението ярко и силно. Образите на богатството, създадени от вашето въображение, привличат към вас енергията на изобилието и просперитета.

10. Зареждаме портфейла със слънчева енергия.

Този ритуал може да се направи от 20 до 25 юни. Слънчевата енергия перфектно ще зареди портфейла ви, така че винаги да има пари в него. Поставете портфейла си там, където има слънчевите лъчи. Кажете намерението си: “портфейлът ми се зарежда с парична енергия”. Оставете го известно време. Можете да зареждате банкови карти. Поставете ги на слънце с магнитната страна надолу, буквално за 2-3 минути, за да не се развалят.

11. Ритуалът за пари със свещ се извършва вечерта на 21 юни.

Запалете свещ. Поставете банкнота до нея. Помолете за помощ от мощната енергия на огъня. Визуализирайте желанието си за пари. Представете си как парите идват при вас от различни неочаквани източници: как ви се плаща премия, получавате нова работа, идват клиенти и т.н. помолете огъня да премахне бариерите от пътя ви към парите.
Оставете свещта да изгори. Можете да похарчите банкнотата за себе си или да я поставите в портфейл, така че да привлича парична енергия.

12. Паричен Ритуал с монета.

– Вземете една” сребърна ” монета и я поставете под прага (или вратата) от външната страна на вратата.
– Поставете банкнота под килима от вътрешната страна на вратата.
– Прочетете вълшебните думи:
“Хартиени и сребърни пари, големи и малки, заселете се – плодете се, в портфейлите и картите ми се трупайте. Стремете се към къщата ми! Така е и ще бъде!”

Ако искате да научите повече практики за привличане на пари, за да живеете в Изобилие ви препоръчваме книгата “Живей в изобилие – Енергия на парите”
Вземете сега от тук
https://happylifeacademy.eu/produkt/kniga-zhivej-v-izobilie-energiya-na-parite/

Нашите предложения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!