10 правила за подобряване на вибрацията ви

summer day

10 правила за подобряване на вашите вибрации.

 Увеличавайки вибрациите си, можете да постигнете всичко в живота, което желаете. Човек със слаба вибрация е уязвим и малко способен, той живее с постоянно чувство на неудовлетвореност и разочарование. Ако сте достатъчно смели, за да промените начина си на живот, да промените живота си към по-добро, ще трябва да спазвате 10 златни правила, с които ще увеличите собствената си енергия.

1.Контролирайте мислите си! Нашите ежедневни мисли създават нашата реалност. Не говорим за това, че трябва да следите всяка мисъл, която идва в главата ви. Това може да ви подлуди. Просто трябва да се принудите да се откажете от негативните мисли. На пръв поглед това изглежда невъзможна задача. Но с течение на времето ще осъзнаете, че нещата не са толкова сложни, ще научите ума си да филтрира собствените си мисли. Научете се да виждате не проблема, а начините за решаването му. Колкото повече мислите за доброто, толкова повече увеличавате вибрациите си.

 

2.Говорете само за това, което искате! Много често хората с проблеми в личния си живот, виждайки влюбена двойка, въздъхват и казват нещо като: “Ето, на всички им върви с любовта, само на мен не!“ Спрете! Така само намалявате собствената си вибрация. Следващия път кажете нещо подобно: “Радвам се за тази двойка, сигурен съм, че в близко бъдеще и аз ще срещна моята любов.”. Същото може да се отнася и за пари. Не трябва да казвате на всичките си познати за проблемите си във финансово отношение, защото така само влошавате вече сложната ситуация. Научете се да говорите за благополучие, пари и щастие, спрете да разказвате на всички за неуспехите си!

 

3.Изберете си социален кръг! Опитайте се да не общувате с песимистични и негативно настроени хора, защото обикновено тази категория хора имат много ниска вибрация и това може само да ви навреди.

 

4.Спрете поне за известно време да мислите и да размишлявате изобщо! Опитайте се да прекарвате повече време в природата. Концентрирайте вниманието си върху тишината и спокойствието. Това е най-добрият начин да изчистите съзнанието си и да увеличите собствената си вибрация. Ако сте много зает човек и не можете да си позволите почивка скоро, слушайте спокойна, релаксираща музика.

 

5.Общувайте със съмишленици! Прекарайте повече време с хора, които споделят вашите интереси и хобита. Например, ако решите да станете писател, тогава се запишете в литературен кръг. Повярвайте ми, така не само ще подобрите собствените си умения, но и значително ще увеличите вибрациите си. Научно е доказано, че комуникацията със съмишленици удължава живота средно с 5 години.

 

6.Давайте колкото можете повече! Това може да бъде всичко: пари, време, внимание, почивки, усмивки или просто нещо, което не сте използвали отдавна. Като даваме, получаваме двойно. Помогнете на другите и други ще дойдат да ви помогнат.

 

7.Постъпвайте с хората така, както бихте искали хората да постъпват с вас! Преди да се ядосвате на някого, помислете дали си струва. Има моменти, когато е по-добре и по-лесно да простиш. Колкото по-лесно и по-любезно се отнасяте към хората около вас, толкова по-добри хора ще срещнете в живота си.

 

8.Опитайте се да гледате възможно най-малко телевизия! Факт е, че телевизията все повече и повече се превръща в източник на отрицателен изход. Колкото повече слушате и гледате предавания за болка, насилие и бедност, толкова повече намалявате собствената си вибрация. Вашето подсъзнание свиква с негативните мисли и започва да ги привлича като магнит в собствения си живот.

 

9.Не забравяйте оптимизма! Това може да се окаже най-трудно за вас, защото е трудно е да останете позитивни, когато всичко около вас се разпада и нищо не работи, но е необходимо да останете позитивно настроени. Когато се смеете и лекувате ситуацията, вибрацията ви се увеличава драстично и колкото по-висока е вашата вибрация, толкова по-бързо изчезват проблемите. Положителните мисли привличат добри и приятни хора, а приятната комуникация е ключът към доброто настроение.

 

10.Добро настроение! Това е най-важното правило, което ще ви помогне винаги да поддържате собствената си вибрация на високо ниво. Настроението ви е отражение на минали мисли. Спрете и започнете да мислите за доброто, съзнателно променете настроението си. Колкото по-добре се чувствате, толкова по-интересен и щастлив е животът пред вас.

нашите актуални продукти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!