🙏🥰🍀 ТАЙНАТА НА ИЗЦЕЛЕНИЕТО🍀

🙏🥰🍀 ТАЙНАТА НА ИЗЦЕЛЕНИЕТО🍀Всеки има вродена способност за изцеление.

Подобно на всичко останало във Вселената, човешкото тяло се състои от вибрираща енергия. Ако поддържаме оптимална честота, телата ни работят безупречно. Тайната на изцелението се крие в собствените ви вибрации.

Стига да го поддържате на оптимална честота, тялото автоматично третира потенциалните физически проблеми, преди да възникнат – като ни помага да поддържаме перфектно здраве.

7 най-ефективни начини за увеличаване на вибрациите:

Слушайте тялото си, то е по-мъдро, отколкото си мислите.

1. Решението да живееш

Ако искате да подобрите здравето си, първо трябва да промените съзнанието – и започва с решението да живеете.

Всъщност повечето от нас никога не са взели решение да бъдат тук съзнателно. И тъй като приемаме живота като нещо естествено, вибрациите ни намаляват. Ето защо е много важно да изберете живота съзнателно.

Като решите да живеете, давате на тялото си причина да се лекува и ако желанието да живеете достатъчно силно, можете да увеличите вибрациите на тялото до ниво, където здравето и дълголетието са естествено състояние. Ето защо толкова често се срещат чудеса на изцеление.

2. Препрограмирайте мисленето си.
Мисли → емоции → вибрации

Изпитването на широк спектър от емоции е нормално, но те определят честотата на нашата вибрация. Докато радостта, спокойствието и ентусиазмът водят до високи вибрации, тъгата, разочарованието и гневът я намаляват.

И тъй като емоциите почти винаги съответстват на мислите, можем спокойно да кажем, че нашите вибрации не могат да бъдат над качеството на нашите мисли.
Така че поемете контрол над емоциите, мислите и чувствата си. Отърви се от гняв, завист, негодувание и постоянно хленчене. Съжалявам за грубостта.

3. Излекувайте душевните рани

Вътрешните блокове, създадени от психологическите наранявания, са основната причина за блокираната енергия и в резултат на това основната причина за здравословни проблеми.

Ако изчистим подсъзнанието и тялото от емоционалните блокажи, вибрациите могат да се развият до ниво, при което тялото може да се излекува.

4. Непроницаемост на негативността.

Вярвате или не, негативността е заразна и вибрациите на другия човек могат да ви съсипят. Независимо дали го осъзнаваме или не, взаимният обмен на енергия е важна форма на комуникация.

Когато “хванем” вибрациите на някого, телата ни реагират така, сякаш ни принадлежат, което води до промени в настроението и енергията.

Ние приемаме отрицателни всеки път:

· когато осъждаме някого
* отрицателно оценяваме ситуацията на някого
* съжаляваме някого
* Чувствайте се отговорни за някого
* вярваме, че трябва да се коригира ситуацията
Тъй като всички ние следваме собствения си уникален път и не знаем какво е най-добро за нас, отхвърлянето на навика да преценяваме и налагаме мнението си е добра идея.

5. Отворете сърцето си за любов

Безусловната любов прави истински чудеса. Неуспехът в любовта не е присъда, не можеш  да се затвориш и самоизолираш това е само дава илюзия за контрол.

Милиони самотни хора по света търсят сродна душа. Така че имате море от възможности.

6. Любов към себе си
Всеки път, когато се отнасяме зле към себе си или пренебрегваме себе си, нашите вибрации намаляват. Любовта към себе си е основната здраво тяло.
Когато става въпрос за изцеление, любовта към себе си е ключов инструмент. Но не бъркайте това с нарцисизма. Става въпрос за това да бъдеш щастлив сам със себе си, да приемаш и уважаваш себе си, желанията си.

7. Грижа за себе си
Тъй като има пряка връзка между грижата за себе си и вибрациите, важно е да се съсредоточите върху всяко от следните неща и да направите необходимите промени в живота:
* Бъдете себе си
* Правете това, което обичате.
* Намерете смисъла на живота
* По-често общувайте с природата
* Опитайте се да ядете здравословна (естествена) храна
*Повече движение
* Смейте се по-често.
И помнете, животът е прост, ние го усложняваме много.

СЪЗДАЙТЕ САМИ ВАШАТА РЕАЛНОСТ!

Промени живота си!

ЩАСТИЕ В КУТИЯ
0879222036 или тук

Нашите предложения

One thought on “🙏🥰🍀 ТАЙНАТА НА ИЗЦЕЛЕНИЕТО🍀

  1. User Avatar
    Галина Димитрова says:

    Да, обичам да се веселя, да се смея, да пътешества. Но винаги има и такива, които ме ядосват, аз не ги обиждам, не им казвам какво да направят, но се натъжавам и плача.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!