🔥Как да постъпя при проблем с околните?

Имате проблем в отношенията с мъжа си? Оставете го на мира! Престанете да го променяте, да го поправяте, борите с него и воювате, да искате справедливост и да спорите. Престанете да си мислите, че със замяната на партньора ще се решат всичките ви проблеми. Това е илюзия.

Заемете се със себе си! Опознайте се, станете по-близък със себе си – с вътрешното си дете, с Унихипили, така че да ви е добре заедно с него. Научете се да не изисквате щастие от мъжа си, а станете вие източник на щастие за своите близки. Изучавайте себе си, развивайте се, намерете духовна практика, която ви е по сърце. Изберете я заедно с вашето вътрешно дете, за да не се нуждаете от любов – и то, и вие, за да н ходите с протегната ръка.

Имате проблем в отношенията с родителите си? Оставете ги на мира. Престанете да им се обиждате, да ги спасявате, да им се гневите, нещо да им доказвате, да ги учите как да живеят. Престанете отново и отново да преживявате своите стари обиди, стари грешки, стари несгоди.

Заемете се със себе си! Намерете своя път в този свят и вървете по него. Не въпреки, не напук на всички, не за да угодите на някого, а просто защото на вас това ви харесва. А преди това трябва да сте наясно какво точно искате, къде ви тегли вашата душа, кое е това което в този свят е ваше. По добре се занимавайте с подобно самопознание, отколкото да се фокусирате на родителите си и тяхното мнение.

Имате проблем в отношенията с децата си? Оставете ги на мира. Престанете да ги наставлявате, поправяте, изтезавате, за да направите от тях хора, да им създавате бъдеще. Престанете да ги сравнявате с другите, да измервате техните успехи с вашето лично мерило. Спомнете си, че те не ви принадлежат, вие сте само временна тяхна опора.

Заемете се със себе си! Станете такъв човек, какъвто бихте искали да видите своите деца след 20 години. Реализирайте своите мечти, без да прехвърляте своите амбиции върху своите деца. Позволете им да вървят по своя собствен път.

Имате проблем със свекърва си? Оставете я на мира! Престанете да се съревновавате с нея – коя е по-влиятелна, по-важна, кого той обича повече. Заемете се със себе си. Не доказвайте, че сте добра. Не търсете нейната любов. Заемете се със себе си. Бъдете и благодарна за това, че е родила и отгледала вашия любим. Бъдете самодостатъчна, за да не и се обиждате и да не очаквате нищо особено. Имайте смелостта да останете самата себе си.

Не сте омъжена? Освободете се от натрапчивата идея за сватбена рокля и пръстен. Освободете се от мъжете, ухажорите – потенциалните и безперспективните. Заемете се със себе си. Станете онази жена, в която можете да се превърнете само вие. Научете се да бъдете щастливи сега – даже без пръстен на безименния пръст.

Заемете се със себе си! Започнете роман със себе си, така че да ви е така добре със самата себе си, така че времето да лети незабележимо. Не търсете своята половина, бъдете цялости. Истински и искрени.

Имате проблем с търсенето на своето призвание, своята работа? Откажете се от идеята да я намерите максимално бързо, да е престижна и да носи веднага много доходи.

Заемете се със себе си! Следвайте своето сърце. Не парите, а сърцето си. Имайте отново смелостта да бъдете себе си независимо от чуждо мнение и общоприети правила. Правете това, което обичате. Опитвайте, търсете това, което ви е по душа и това, което умеете да правите добре. Това, за което имате талант и склонности.

Имате проблеми в отношенията със себе си? Тъкмо време да се заемете със себе си най-накрая. Не прехвърляйте отговорността за своя живот на своя мъж, на своите родители, обстоятелствата и кармата. Източник Интернет

🔥 ПРОМЕНЕТЕ ЖИВОТА СИ СЕГА!

❗️ОСНОВИ НА КОУЧИНГА поток 2
https://happylifeacademy.eu/course/osnovi-na-kouching-metod-direct-change-solution%ef%b8%8f-nivo-praktik-potok-2/

🔥 АКАДЕМИЯ ЗА ТРЕНЬОРИ И КОНСУЛТАНТИ поток 5
https://happylifeacademy.eu/course/akademiya-za-trenori-i-konsultanti-zvezden-start-potok-5/

🔥Стартирай успешна практика за 90 дни
https://happylifeacademy.eu/course/startiraj-uspeshna-chastna-praktika-samo-za-90-dni/

💖 ОСНОВИ НА КОНСТЕЛАЦИИТЕ ПОТОК 5
https://happylifeacademy.eu/course/kurs-osnovi-na-konstelacziite-potok-5/

🔥 КОУЧИНГ ШКОЛА ЗА РОДИТЕЛИ
https://happylifeacademy.eu/course/kouching-akademiya-za-roditeli-na-decza-10-16-g/

🔥 БИЗНЕС КОНСТЕЛАЦИИ
https://happylifeacademy.eu/course/konstelaczii-nivo-2-integralni-i-biznes-konstelaczii/

⭐СУПЕР ПАКЕТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ
🚀 САМО СЕГА⭐ ТОП ПРОДУКТИ НА ТОП ЦЕНА ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⭐ НЛП ЕКСПРЕС ПОТОК 5
⭐ ОСНОВИ НА КОУЧИНГА поток 2
⭐ АКАДЕМИЯ ЗА ТРЕНЬОРИ И КОНСУЛТАНТИ поток 5
🚀ТОП ЦЕНА💟 1280лв базов пакет
✅ РЕАЛНА ЦЕНА 2640лв базов пакет
📞 0879222036 или заявете тук 👇
https://happylifeacademy.eu/course/paket-profesionalist-2/

Нашите предложения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!