🔥 🔥 🔥 КАКВА Е ТАЙНАТА НА УСПЕХА ЛИ?

УСПЕХ = СПЕЦИФИЧНИ ЗНАНИЯ + РЕЗОНАНС + АНГАЖИРАНОСТ + ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ + ПОСТОЯНСТВО

💎 РАЗШИФРОВКА НА ФОРМУЛАТА КАКВА Е ТАЙНАТА НА УСПЕХА ЛИ?:

‼️Специфични знания-това е знанието, което е получено емпирично (на практика) и то е само ваше, никой не може да ви го отнеме. Това е вашето уникално и ценно преживяване, което ви прави УНИКАЛНИ.
ОСВЕН ТОВА В АКАДЕМИЯ ЗА ТРЕНЬОРИ И КОНСУЛТАНТИ 🌟 ЗВЕЗДЕН СТАРТ🌟 поток 5 ви предлагаме практичен набор от 40 специфични  инструмента за работа с клиенти и с околните от системата DCS🔥
‼️Резонанс-активността на вашата база данни (независимо дали е имейл и месинджър база или абонатна база в социалните мрежи)
‼️Ангажираността е количеството страст, което вие като експерт изпитвате към своя проект/дейност
‼️Производителността е вашата ефективност, а именно: количеството продукти (услуги, консултации и тнт), което произвеждате за единица време (колко видеоклипа за социалните мрежи имате време да запишете, колко урока от курса създавате, колко излъчвания провеждате и т. н.)
‼️Постоянството е свързано с вашата Редовна отдаденост на вашите действия. Успехът обича приемствеността, търпението и отдадеността на мечтите ви, а те се хранят с вдъхновение и истинска любов към това, което правите.
ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ ЖИВОТА СИ НАИСТИНА?
Включи се сега 👇👇👇
🌟🌟🌟Академия за треньори и консултанти “Звезден старт” поток 5 🤨 https://happylifeacademy.eu/course/akademiya-za-trenori-i-konsultanti-zvezden-start-potok-5/

Нашите предложения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!