❤️ Действия на победител

1. ПОБЕДИТЕЛИТЕ ВЯРВАТ, ЧЕ УСПЕХЪТ Е НЕИЗБЕЖЕН

Можете да вярвате, че победителите първоначално са имали нещо, което вие самите нямате: талант, идеи, стремеж, креативност, специални умения. Не е така. Всички успешни хора вървят към успеха чрез грешки и загуби. Те не се отказват и продължават да опитват. Ако искате да постигнете изключителни резултати, преди всичко спрете да се сравнявате с другите. Изберете цел и насърчавайте себе си чрез личен подход към целта.

ДЕЙСТВИЯ НА ПОБЕДИТЕЛ, академия щастлив живот
ДЕЙСТВИЯ НА ПОБЕДИТЕЛ, академия щастлив живот

2. ПОБЕДИТЕЛИТЕ САМИ ПРАВЯТ ИЗБОР

Можете да чакате години, докато бъдете признати, избрани или повишени. Това е неконструктивно. Днес, благодарение на интернет и социалните мрежи, възможностите да покажете таланта си са почти безкрайни. Можете да споделяте музиката си, да създавате и популяризирате свои собствени продукти и да привличате инвеститори без ничия помощ.

3. ПОБЕДИТЕЛИТЕ ПОМАГАТ НА ДРУГИТЕ

Вашият успех е свързан с успеха на другите. Мениджърите от висок клас помагат на подчинените да придобият нови знания и да стартират интересни проекти и в резултат да постигнат целите си. Добрият консултант постига успех, като помага на клиентите да решават проблемите си, а наистина успешните компании произвеждат правилните продукти и предоставят отлично обслужване на клиентите. Подкрепяйки другите, вие се приближавате към собствения си успех.

4. ПОБЕДИТЕЛИТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ НАЙ-ТЪРПЕЛИВИЯТ ПЕЧЕЛИ

Парадоксално е, че последният може да бъде победител. Това се случва, когато нервите на конкурентите не издържат и те си тръгват, предават се, изоставят принципите си и забравят за своите ценности. Конкурентите може да са по-умни, по-образовани, по-богати, но губят, защото не могат да стигнат до края. Понякога има смисъл да се откажете от идеи и проекти, но не можете да се откажете от себе си. Ако вярвате в това, което правите, не се отказвайте.

5. ПОБЕДИТЕЛИТЕ ПРАВЯТ НЕЩА, КОИТО ДРУГИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ

Успешните хора отиват там, където никой не иска да отиде, и виждат възможности там, където другите виждат само трудности. Само трудности ли виждате? Тогава търсете различна гледна точка и давайте смело напред!

6. ПОБЕДИТЕЛИТЕ НЕ ГРАДЯТ САМО КОНТАКТИ В ИНТЕРНЕТ, А ИЗГРАЖДАТ РЕАЛНИ ОТНОШЕНИЯ

Понякога работата в мрежа е просто игра на числа. Можете да съберете 500 визитни картички на различни събития и да създадете 5000 приятели в социалните медии, но това няма да ви помогне в бизнеса. Имате нужда от истински връзки: хора, на които можете да помогнете и които ви се доверяват. Когато правите нещо, не се фокусирайте върху това, което ще получите в крайна сметка, а върху това, което можете да дадете на другите. Само по този начин можете да изградите истинска, трайна и трайна връзка.

7. ПОБЕДИТЕЛИТЕ ДЕЙСТВАТ, А НЕ САМО РАЗСЪЖДАВАТ И ПЛАНИРАТ

Стратегията не е продукт. Успехът не се постига чрез планиране, а чрез дейност. Разработете идея, създайте стратегия и пуснете продукта възможно най-бързо. След това съберете обратна връзка-и подобрете продукта и предлагането му.

8. ПОБЕДИТЕЛИТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ РОЛЯТА НА ЛИДЕР ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПЕЧЕЛЕНА

Истинските лидери вдъхновяват, мотивират и дават на хората усещане за собствената им стойност. Лидерите са тези, които следват не ‘защото’ и ‘трябва’, а защото ‘искам’.

9. ПОБЕДИТЕЛИТЕ НЕ РАЗГЛЕЖДАТ УСПЕХА КАТО СТИМУЛ

Те правят това, в което вярват и работят до краен предел, не защото някой им е казал, че ще получат пари и признание. Те просто не могат по друг начин.

Ако искате да научите конкретни техники и способи за да бъдете винаги победител, включете се в предстоящето обучение на 10 Октомври Мислене на победител от тук https://happylifeacademy.eu/course/mislene-na-pobeditel-potok-7/

 

2 thoughts on “❤️ Действия на победител

    • User Avatar
      paulinashtereva says:

      Здравейте, Петя! Ще се радваме да се включите в курса. Ако имате нужда от съдействие се свържете с нас на 0879 222 036

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!